torstai 24. huhtikuuta 2008

THE outfit for summer



Tällaista asua havittelen itselleni kesäksi. Ihanan rennot kaprit ovat H&M:stä ja todennäköisesti ne myös löytyvät kaapistani viikonlopun jälkeen :) Kun housut ovat kuin poikaystävän kaapista revittyjä, on tyttömäisyyttäkin löydyttävä. Hempeä paita on Topshopin mallistoa, samoin kuin upeat korkokengät. Aivan toinen juttu onkin osaisinko noilla pilvenpiirtäjillä kävellä.. Käärmekuosinen kirjekuoriveska on Asokselta, samoin turkoosi rannekoru. Hullaannun aina turkoosin kesäisin! Muuten, avaakohan asos.com koskaan ihan oikeaa kauppaa jonnekin päin Lontoota tai muuta maailmaa? Suosiota ainakin saisi varmasti!

5 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Mietin juuri aivan samaa Asokseen liittyen!

Lotte K kirjoitti...

Ihana toiveasusi! :) Etenkin nuo kengät ovat aivan syötävän suloiset ja kokonaisuus aivan täydellinen, kelpaisi mullekin!

Madde kirjoitti...

Itsekkin tykkään tuosta toiveasusta..:) Ja tottakai saa lisätä suosikiksi :D

Helena kirjoitti...

Kiva toiveasu. Lähettääkö Top Shop Suomeen?? Tähän astihan he eivät luokitelleet Suomea Eurooppaan, vaan lähettivät vain naapurimaahamme Ruotsiin.

Asandra kirjoitti...

melina, olet oikeassa! en taas(kaan) katsonut koko juttua, innostuin vain EU:n lipusta :D No, ehkä joku kaunis päivä saamme Topshopin vaatteita myös tänne Suomeen..