lauantai 19. huhtikuuta 2008

Suloista sorbettia

Olen rakastunut kevään sorbettiväreihin, varsinkin koralliin ja persikkaan. Molemmat sävyt sopivat hienosti kenkiin ja pikkulaukkuihin. Itselleni ostin Gina Tricotilta hame+paita-tyyppisen tunikan, joka on puoliksi harmaa ja puoliksi persikansävyinen. Monta sorbettiväriä yhdessä luo vääjäämättä vähän hassun ja lapsenomaisen tyylin, mutta voihan sekin toimia! Omasta mielestäni yksi sävy kivaa sorbettiväriä yhdistettynä eri sävyn harmaisiin tai beigeen, konjakinruskeilla asusteilla maustettuna näyttää todella hyvältä eikä ole liian raju vaan rennon kesäinen.


forever21.com


ellos.fi



asos.com



asos.com



asos.com


Näin kun kesäkin tulee koko ajan lähemmäksi (ilma on ollut aivan upea täälläpäin, aurinkoa ja yli kymmenen astetta lämmintä!), postaan tässä samalla sorbetin ohjeen, joka on poimittu Glorian Ruoka/Viini-numerosta 2/07.

APPELSIINI-SITRUSSORBETTI

3 appelsiinia
1 sitruuna

3 dl sokeria
3 dl vettä
2-3 rkl sitruslikööriä

Mittaa sokeri ja vesi kattilaan ja kuumenna kunnes sokeri on liuennut. Jäähdytä liemi. Purista kahden appelsiinin ja yhden sitruunan mehu. viipailoi pieniksi paloiksi yhden appelsiinin liha ilman kalvoja. Yhdistä hedelmämehut ja sokeriliemi sekä hedelmälihat ja likööri. Kaada laakeaan astiaan ja pakasta. Sekoita seosta aina välillä. Sorbetti on valmista n. 6-8 tunnin päästä.



http://www.healthfoodsblog.com


http://www.thenibble.com

Ei kommentteja: