tiistai 6. toukokuuta 2008

XOXO

Gossip Girl koukuttaa. Pahasti. Siitä saakka kun ensimmäisen kerran kuulin Josh Schwatzin suunnittelevan uutta sarjaa (OC forever), olen malttamattomasti seurannut jokaista uutta käännettä Gossip Girlissä - niin menneitä kuin tulevia. Myönnetään, jos elämäni on suola on Gossip Girl, niin pippurina toimivat juonipaljastukset..

Viikottaista Penn Bagdley-annosta ei voi jättää väliin, mutta tämän iltaisessa jaksossa huomioni kiinnittyi erityisesti Chuckin käytökseen. Onko hän sittenkään ihan niin bad guy kuin antaa ymmärtää? Onhan hän auttanut Natenkin pois pulasta aiemmin, kun mies innostui vähän liiaksi pokerista ja nyt antoi ihanan korun Blairille. Voi, se kohtaus kun Chuck myönsi pitävänsä Blairista! Aivan ihana!

Sarjan konservatiivinen preppy-tyyli on mielestäni maustettu hauskoilla yksityiskohdilla tosi upeaksi. Love-on-a-leash-koiralaukut, jotka tekivät ensiesiintymisensä kolmannessa jaksossa, ovat mielestäni hurjan söpöjä vaikka itselleni en sellaista ostaisikaan. Hyvin on myös yhdistelty huippukallista ja katumuotia - ruudussa on vilahdellut niin Zarasta ostettua tavaraa kuin Hérmesin laukkuja. Sarjan miehetkin ovat tyylikkäitä (ja ah, niin komeita).

Preppy-tyyli ei ole ihan minun alaani, mutta sarjan vaatetus on inspiroinut minua siinä määrin, että olen kaappiini pari kevyen luokan preppy-lookia kasannut: H&M:stä ostamani vaaleansininen kauluspaita, tummat farkut, Yhdysvalloista ostamani Ralph Laurenin valkoinen neule ja Michael Korsin konjakinvärinen nahkalaukku yhdistettynä ballerinoihin tekevät tyyliä edes hieman.

Tässä vielä kaikille hieman Gossip Girlin voittamatonta ja hulluttelevaa preppy-tyyliä:























Ihana Penn Bagdley <3







kuvat:
mtv3.fi/gossipgirl
youknowyouloveme.org

instyle.com

1 kommentti:

Anna-Maria K kirjoitti...

Samaa kohtausta itsekin katselin pää kenossa, aika söpöä;) Hehee..